Tanden Bleken

Tanden bleken

Wenst u ook een mooie stralend witte glimlach?

Dan is een tanden bleek behandeling zeker iets voor u!

100% veilig

Het bleachen van de tanden gebeurt door de combinatie van de tanden blekende gel en het contact met het LED licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tand blekende gel reinigt het tandoppervlak grondig en de combinatie van het koude LED licht in samen werking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan. A perfect smile  gegarandeerd.

100% natuurlijk

Onze tanden bleek gel is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn. Geen gevoeligheid. Geen peroxides. De duurzaamheid van de behandeling is 3 tot 6 maanden. Dit is afhankelijk van iedere persoonlijke hygiëne en kleurstoffen die u nuttigt. De producten waar mee wordt gewerkt voldoen aan de CE normen en zijn 100% cosmetisch.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na het aanbrengen van de tanden blekende gel op het gebit wordt uw gebit aan de speciale LED verlichting blootgesteld. Afhankelijk van de door u gekozen behandeltijd wordt deze procedure een aantal keer herhaald.

Direct zichtbaar resultaat

De resultaten zijn onmiddellijk na de behandeling zichtbaar. De meeste patiënten die voor het eerst hun tanden laten bleken met onze tanden blekende gel in combinatie met onze LED verlichting zien al na 20 minuten een opmerkelijk resultaat. Dit varieert van persoon tot persoon en kan na een eerste behandeling 2 tot 9 tinten verschillen in vergelijking met de kleur van de tanden vóór de behandeling.

Wanneer is de behandeling niet mogelijk?

Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker om te bleken dan gele tanden. Het wordt afgeraden om de tanden te bleken op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen. Tanden bleken bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, diabetici en huidkankerpatiënten wordt afgeraden. In sommige gevallen zullen wij u afraden om uw tanden te bleken. Dit kan wanneer er gaatjes of onregelmatigheden te zien zijn aan de tanden.

Na de behandeling?

Om een optimaal resultaat te behouden wordt het aangeraden tot 4 uur na de behandeling niets te eten, drinken of te roken.  De eerste 24 uur is het verstandig om niet in aanraking te komen met sterk gekleurde voeding of dranken (dus geen rode wijn, koffie, tomatensaus, marinades).

Meer informatie

Wij bieden 2 verschillende tanden bleek behandelingen aan. De procedure is gelijk alleen de behandeltijd varieert.

  • Normale behandeltijd: Bleeksessie van 40 minuten
  • Extreem behandeltijd: Bleeksessie van 60 minuten

Interval: 1x per +- 6 maanden