Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift

Eén van de pluspunten van vrouwen zijn haar mooie rondingen, haar stevige gemodelleerde dijen en billen. Het maakt je sexy en aantrekkelijk, andere vrouwen jaloers en mannen worden aangetrokken. Helaas, de realiteit is dat met het verstrijken van de tijd de spieren zacht worden en de huid verouderd, er ontstaat cellulitis, een nachtmerrie voor veel vrouwen. Losse huid, vetplooien en cellulitis is meestal te vinden op de dijen en billen waardoor een vrouw zich onaantrekkelijk voelt. Blij toe is daar nu een oplossing voor.

Vacuüm therapie

Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen geleidelijk en pompt het je billen omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten.

Natuurlijke non-invasieve behandeling

De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek.

Zijn er risico’s?

Er zijn geen risico’s bij deze behandeling, het is juist heel goed voor je lichaam. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en klonterige vetafzettingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.

Zijn de resultaten blijvend?

Na 6 behandeling wordt geadviseerd om de behandeling periodiek te herhalen. Het is belangrijk om niet af te vallen tijdens of na de behandelingen.

Kan ik alles weer doen na de behandeling?

De Bil-lift procedure is een volledig niet-chirurgische behandeling. U kunt daarom onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Sommige mensen ervaren een lichte roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan.

Voordelen van de billift

  • Tilt je billen met maximaal 70% omhoog
  • Onmiddellijke resultaten bij een kuur
  • Geen operatie
  • Geen pijn
  • Geen hersteltijd
  • Verbeterde lichaamsvorm
  • Geen bijwerkingen
  • Verbeterde bloedcirculatie

Meer informatie

Duur van de behandeling:  60 minuten
Interval:  1x week
Voor een optimaal resultaat:  minimaal 6 behandelingen *
Complicaties:  Lichte zwelling, roodheid en misschien blauwe plekjes

*  Disclaimer:  Dit is een gemiddelde indicatie.  De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.