Breast Lift

breast lift

Breast Lift (borstvergroting)

Geavanceerde cosmetische procedure voor niet-chirurgische borst-lift, dit is een snelle en eenvoudige manier om het uiterlijk van uw natuurlijke borsten zonder invasieve of chirurgische ingreep te verbeteren.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Onze niet-chirurgische protocollen zijn voor vrouwen van alle leeftijden, De behandeling is zowel geschikt voor vrouwen met een geringe cup maat als vrouwen die volume hebben verloren als gevolg door geboorte van een kind, borstvoeding en veroudering, Ook het vertrouwen kan een factor spelen als je de borstomvang te gering vindt. U hoeft niet langer te kiezen tussen de volledige operatie en alle risico’s en kosten in verband met chirurgische ingrepen of simpelweg het vullen van uw beha met kipfilets. De ideale kandidaat is een vrouw met een grootte van AA tot C en die een iets meer voluptueuze look wil.

Contra-indicaties

De behandeling is niet geschikt als u een borstimplantaat heeft of bij een zeer grote omvang, E of hoger. Met onze techniek wordt op een natuurlijke manier de borstomvang vergroot.


Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Er wordt een grote koepel op de borst geplaatst en door de vacuümmachine wordt de lucht onder de koepel weggezogen. Dit heeft tot resultaat dat de borsten gaan zwellen. De borsten worden niet alleen groter terwijl ze onder vacuüm worden gezet maar de vacuüm cupping treatment systeem zorgt er ook voor dat de vetcellen in uw borsten zich gaan uitbreiden waardoor de borsten daadwerkelijk groter worden.

Meer informatie

De duur van de behandeling:  40 – 45 minuten
Interval:  1x week
Voor een optimaal resultaat:  minimaal 6 behandelingen*
Complicaties:  Lichte zwelling, roodheid en misschien blauwe plekjes

*  Disclaimer:  Dit is een gemiddelde indicatie. De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.